Individuele cursus

Met een individuele cursus kan een docent de cursus aanpassen aan jouw leersnelheid en leerbehoeften. Zak je bijvoorbeeld telkens op één onderdeel? Of heb je last van dyslexie of autisme?

Samen met één van onze ervaren docenten ga je door alle nodige examenstof heen. Daarnaast kun je samen bespreken wat er nog meer nodig is om te zorgen dat jij in één keer kunt slagen voor je theorie. Want eerlijk is eerlijk, ook al is onze cursus volledig, wanneer er in een korte periode zoveel informatie op je afkomt is het misschien lastig om alles is één keer te onthouden. Daarom bieden wij naast onze cursus aanvullend studiemateriaal om voor en na de cursus mee aan de slag te kunnen. Boeken, apps, online oefen-examens, iedereen is anders en heeft een andere manier van leren. Samen met de docent besluit jij wat de beste leerroute is voor jou.

 

 

Meer informatie aanvragen

  Auto theorie cursus vinkje - Nationaal Theoriecentrum

  Op locatie

  We kunnen in heel Nederland langskomen voor een individuele cursus. We hebben in alle grote steden een eigen leslokaal.

  Kosten: €50 per uur
  Minimaal: 3 uur
  Volledige cursus: 6 uur

   

  Auto theorie cursus vinkje - Nationaal Theoriecentrum

  Online

  We geven geregeld cursussen via Zoom en hebben hier hele goede ervaringen mee. Ons lesmateriaal is hier speciaal voor ontwikkeld. Ook in de weekenden en avonden.

  Kosten: €35 per uur
  Minimaal: 1 uur
  Volledige cursus: 6 uur (op te splitsen in delen)

  De waardering van www.zoomtheorie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
  Stuur ons een bericht
  x