Auto Theoriecursus


via Livestream

Online Theoriecursus Auto

Live in contact met een theoriedocent

  • Sneller slagen
  • Eenvoudig te volgen
  • Vanaf je mobiel

Er zijn dagelijks Auto theoriecursussen live via Zoom te volgen (Agenda).

De cursus is een interactieve cursus. Je bent dus in de gelegenheid om vragen te stellen. Je hoeft geen camera aan.

Hoe verloopt de Auto Theoriecursus?

De cursus begint en de theoriedocent deelt zijn/haar beeldscherm. De docent legt per onderdeel eerst de theorie aan je uit. Hierna oefenen we samen met oefenvragen. Je bent altijd in de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Garantie:

Bij onze cursussen behandelen we alle informatie die je nodig hebt voor je theorie-examen. Wij garanderen je dus dat alles wat er op het examen gevraagd kan worden, behandeld wordt!

Wat zit er in het Online Theorie Pakket?

Toegang tot Zoom Theoriecursussen

Jonge en gezellige docenten leggen je alles wat je moet weten voor het theorie-examen uit via Zoom. Er is bijna elke dag wel een cursus te volgen.

3250 Oefenvragen

ZoomTheorie werkt samen met Lens Media. Hierdoor krijg jij toegang tot het beste theorie platform van Nederland, met maar liefst 3250 oefenvragen!

50 Examens

Je wilt er niet tijdens het examen achter komen dat je toch niet alles weet. Daarom maak je eerst de examens op het platform van Lens Media. Deze examens geven een realistisch beeld van het officiële theorie-examen. Slaag je dus hier, dan kan je met een gerust hart naar het CBR.

Mobiele Apps

Voorrang situaties moeilijk? Weet je niet wat een verkeersbord betekend? Je krijgt onbeperkt toegang tot deze mobiele Apps.

Veel gestelde vragen:

Is het verplicht om je camera aan te hebben?

Nee, niks is verplicht.

Hoe werkt het?

Wanneer jij je aanmeld kan je kiezen voor de periode waarin je onbeperkt toegang krijgt. Tijdens deze periode kan je de Zoom Cursussen zo vaak als je maar wilt volgen. En je hebt onbeperkt toegang tot het online platform met 3250 oefenvragen en 50 examens.

Kan ik alles in één dag doen?

Ja, dat kan. Je kunt zelf kiezen tussen een volledige dagcursus of de cursus verdeeld over verschillende delen.

Moet ik beginnen met deel 1?

Nee, de volgorde van deze delen is niet van belang. Dit zorgt ervoor dat jij op je eigen tempo en op tijdstippen die jouw uitkomt de cursus kan volgen, wel zo fijn!

 

 

De waardering van www.zoomtheorie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Stuur ons een bericht
x